Ponudba

Ime mi je Jure Pecher in s svojim sistemskim pristopom pomagam podjetjem izboljšati poslovanje in zadovoljstvo zaposlenih.

Stremim k trajnostnim rešitvam in postavljanju sistemov,
🗸 ki delujejo tekoče,
🗸 ki jih je enostavno vzdrževati in
🗸 znotraj katerih se ljudje dobro počutijo.

Ponujam pestro paleto storitev, ki jo skupaj prilagodimo vašim potrebam in željam. Zdaj je moje vprašanje vam:

Kaj trenutno potrebujete?

Ornamental flourish up

Izdelava Excel tabel 📊
Sestavljam Microsoft Excel in Google Sheets preglednice, ki so zaposlenim v užitek za vsakodnevno uporabo, vodstvu pa omogočajo odličen pregled ključnih podatkov za uspešno vodenje ekipe, projekta ali podjetja. To vključuje:

 • Avtomatizirano ustvarjanje tedenskih in mesečnih poročil.
 • Barve, grafikone in vrtilne tabele za jasen prikaz podatkov.
 • Obrazce in spustne sezname za prijeten vnos podatkov.
 • Več o izdelavi Excel tabel.

Popis poslovnih procesov 📝
Popis procesov in postavitev baze znanja preprečita prekomerno izgubljanje znanja ob menjavi kadra, omogočata hitrejše uvajanje novih zaposlenih in tekoč prenos znanja znotraj ekipe.

“Slednje sem izkusil predvsem na zadnjem delovnem mestu, kjer ob nastopu službe nisem prejel popisanih procesov, jih tekom učenja sam popisoval in posledično svojima naslednikoma zapustil dovolj dokumentacije, da sta hitro pričela z delom.”

Optimizacija poslovnih procesov 🚀
Učinkoviti procesi so ključnega pomena za dolgoročen uspeh podjetja. Te poskušam doseči predvsem preko izboljšanja programske opreme, izobraževanja zaposlenih v učinkovitejši rabi le-te in preko izboljšanja korakov samih poslovnih procesov.

 • Digitalizacija
  Pomagam vam izbrati in uvesti programsko opremo tj. spletne in namizne aplikacije kot je recimo ClickUp, ki bodo pohitrile izvajanje poslovnih procesov in poenostavile vodenje projektov.

Uporabniška izkušnja (UX design) 🗺️
Pregledamo stične točke, ki jih imajo stranke z vašim podjetjem (Ali stranke prejmejo prave informacije v pravem trenutku?) in poiščemo načine, kako bi lahko izkušnjo strank z vašimi izdelki in storitvami še izboljšali.

 • UI design 🎨
  Pomagam pri zasnovi in prototipiranju uporabniških vmesnikov, testiranju le-teh s potencialnimi uporabniki, s ciljem ustvariti spletne strani in mobilne aplikacije, ki so ljudem razumljive in posledično enostavne za uporabo.
 • Raziskava mnenja strank 🎤
  Izvajanje intervjujev in kratkih anket s strankami, da pridobimo povratne informacije za nadaljnji razvoj vaših izdelkov ali storitev.

Pisanje ✏️
Rad obračam besede. Rad sestavljam tudi besedila, ki v najmanj možnih besedah povedo točno to, kar želim sporočiti. To so lahko besedila za spletne strani, slogani za storitve in izdelke, email oglaševalske akcije ali blog objave.

Vse ostalo 🎭

 • Avdio in video produkcija - Znam snemati in obdelovati video ter avdio, ustvarjam tudi svoj podcast.
 • Podpora strankam - Pisanje vodičev, odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja in ugotavljanje, kako strankam v pravem trenutku, na pravem mestu podati pravo informacijo.
 • Računalniška pismenost - Pogosto se znajdem v vlogi, kjer učim ljudi, kako učinkoviteje delati z računalnikom.
 • Zgodba podjetja - Podjetjem lahko pomagam skristalizirati njihov zakaj oziroma misijo, vizijo in vrednote.
Ornamental flourish down

Sem natančen, potrpežljiv in predvsem iskren človek, ki ga zanimata osebna rast in duhovnost. Slednje se verjetno pozna tudi pri mojem delu, saj stvari raje optimiziram za dobro počutje ljudi kot pa čisti dobiček. Posledično tudi raje sodelujem s podjetji, ki so podobno naravnana.

Vsa vprašanja, želje in kratek opis, kaj v svojem podjetju trenutno najbolj potrebujete, mi pošljite na:

info@lahkodih.si

Do takrat lep pozdrav, 👋
Jure Pecher