Rumena nalepka proti reklamam

“Saprabolt nazaj pa te reklame!” si misliš in malo zatem že brskaš po spletu iščoč tisto rumeno nalepko, ki jo prpopaš na nabiralnik, če nočeš prejemat reklam. O tejle govorim…

AKOS rumena nalepka proti reklamam
Rumena nalepka proti reklamam

Gre za čisto majhen košček papirja, ki pa obvaruje tvoj poštni nabiralnik pred poplavo reklam, ki jih poštarji dostavljajo dan za dnem, dan za dnem, dan za… hmm, mogoče gredo tudi poštarjem reklame že na živce?

AKOS rumena nalepka proti reklamam stane 0,42 evra in jo je možno kupiti na katerikoli pošti. Pri nas doma smo jo kupili že pred leti in moram reči, da se še ni zgodilo, da bi sedeli skupaj v dnevni sobi in bi kdo rekel: “Ti, meni se pa zdi, da dobivamo premalo reklam.”

(Neee, noo! To bi bil smeh, če bi dejansko kdo kdaj kje izrekel ta stavek 😂)

In ko smo že pri smešnih stvareh, ne glede na to ali v spletni iskalnik vpišeš “nalepka proti reklamam” ali “nalepka za reklame”, boš prejel podobne rezultate.

Skratka vsem, ki ne želite prejemati reklam v svoj poštni nabiralnik in na njem še nimate rumene nalepke, priporočam, da jo tja namestite. S tem ne boste naredili usluge samo sebi (manj prelaganja papirja od nabiralnika, do stanovanja, do smetnjaka), ampak tudi naravi. Raje ne razmišljati, koliko papirja letno porabijo oglaševalci za reklame.

Cena nalepke je zanemarljiva, nižja od paketka čigumijev pa čeprav so ti ravno v akciji ob predložitvi kupona iz enega od reklamnih letakov.

In še nekaj.

Ko boste nalepko nalepili, poglejte, kako so to naredili vaši sosedje in jo nalepite čim bolj skladno z njihovimi. Predstavljam si, da je poštarjem lažje, če so nalepke vedno na istem mestu. Lahko, da kompliciram, lahko pa da se vsak dan najde en poštar, ki začne na polno kleti, ker se je en frajer odločil zadevo nalepiti povsem desno zgoraj, medtem ko so jo drugi povsem levo spodaj, in je posledično v nabiralnik ponesreči in nepovratno odvrgel reklame od Bauhausa, Big Banga, E.Leclerca, Eurospina, Harvey Normana, Hervisa, Hoferja, Intersporta, Jyska, Lesnine, Lidla, Mercatorja, Merkurja, Momaxa, Müllerja, Obija, Rutarja, Sončka, Spara in Tuša. Samo ideja.

~ ~ ~

Vsem, ki vam je bil všeč ta članek, bo verjetno všeč tudi članek o sreči.